Előfizetői tartalom

Kilenc pontos javaslatcsomaggal állt elő a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara

Portfolio
Azonnali intézkedéseket kér a kormánytól 9 pontos javaslatcsomagjában a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK), ezek a bérleti díjakra, közmunkaprogramra, az építőipari munkákra és állami, önkormányzati beruházásokra, egy munkaerő mobilitási alap felállítására, a munkabérre vonatkozó végrehajtási szabályokra, a KATA-ra, a német "Kurzarbeit" átvételére és a vállalkozások kárenyhítésére vonatkoznak.

A BKIK elnökével készült interjúnk itt olvasható: Kapcsolódó cikkünk 2020. 03. 30. BKIK: gyorsan, legalább ezer milliárdot kell mozgósítania a kormánynak A korábbi javaslatokat itt foglaltuk össze: Kapcsolódó cikkünk 2020. 03. 30. Ez lehet az Orbán-kormány gigantikus mentőcsomagjában - Megérkeztek az új javaslatok! Szombaton bevezetjük a járványügyi védekezés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés