Előfizetői tartalom

Koronavírus: jótékonysági alapot indított Leonardo DiCaprio

Portfolio
Leonardo DiCaprio segítségével jótékonysági alapot hoznak létre, az élelmiszer-alap a koronavírus járvány által sújtott közösségeknek nyújt segítséget. DiCaprio az Apple-lel, Laurene Powell Jobs-szal és a Ford alapítvánnyal közösen 15 millió dollárt gyűjtene össze többek közt az alacsony jövedelemmel rendelkező családok, az idősek és az ingyenes iskolai étkezésre támaszkodó gyerekek támogatására.

Leonardo DiCaprio segítségével jótékonysági alapot hoznak létre, az élelmiszer-alap a koronavírus járvány által sújtott közösségeknek nyújt segítséget, ami része a koronavírus járvány okozta károk enyhítését célzó jótékonysági hullámnak. Az Amazon vezére, Jeff Bezos csütörtökön jelentette be, hogy 100 millió dollárt adományozott a Feeding America számára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés