Előfizetői tartalom

Olajkereskedés a gyakorlatban - Online előadás

Portfolio
Igazi mélységek és magasságok, hangzik gyakorta a leírás az emberi érzelmek megéléséről. Gyakorlatilag ezt kaptuk idén nem csak a részvénypiacoktól, de az olaj árfolyamától is. Bár a koronavírus okozta gazdasági hatások sokak számára nyilvánvalóak, az olaj kapcsán az átlagember ebből csak annyit tapasztalt meg, hogy jóval alacsonyabb lett a benzin ára a korábban meszokotthoz képest. De mi van akkor, ha valaki szeretné meglovagolni az olaj változó árfolyammozgásait? A Portfolio Trader online előadása pont ezt a lehetőséget fogja gyakorlati példákon keresztül bemutatni.

Hullámvasút, ami a tőzsdéken történik, de történelmi lenyomatot hagyott az olajár idei teljesítménye is. Igaz, hogy a fekete arany piaca jóval előbb tetőzött, mint a tőzsdék, és már év eleje óta megkezdte a szánkázást lefelé, de az április közepi produkciója, a mínuszos elszámoló árak és a pánik minden képzeletet felülmúlt. Más kérdés, hogy abban mindenki egyetértett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés