Előfizetői tartalom

Már elérhető az azonnali fizetési QR-kód a számlákon

Portfolio
Március 25-től már elhelyezhető a Billingo számlákon az azonnali fizetés indítására alkalmas, MNB-útmutatónak megfelelő QR-kód. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem kell kitölteni az átutalási megbízás mezőit, a QR-kód ugyanis tartalmazza mindazt ami szükséges: a számlakibocsátó nevét, bankszámlaszámát, a számla végösszegét, a közlemény rovatban pedig a számla azonosító adatait - tájékoztatta a Portfolio-t a Billingo.

Március elején elindult az Azonnali Fizetési Rendszer Magyarországon, aminek köszönhetően egyedi belföldi forintátutalásaink 5 másodpercen belül megérkeznek a fogadó félhez. További újdonság, hogy e-mail-címre, mobilszámra, adószámra, adóazonosító jelre is küldhetünk pénzt. Mostantól pedig elérhetővé vált az azonnali fizetés indításához szükséges QR-kód a számlákon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés