Előfizetői tartalom

A végén még rátettek egy lapáttal: 1600 pontot ugrott a Dow

Portfolio
Szárnyalnak hétfőn az európai részvényindexek, miután a piaci kommentárok szerint a befektetők kedvezően fogadhatták, hogy a koronavírus járvánnyal összefüggő halálozások száma New Yorkban, Spanyolországban és Olaszországban is csökkenhetett. A magyar tőzsde emelkedéssel zárta a hétfői kereskedést, a blue chipek szinte kivétel nélkül emelkedtek, viszont az OTP ma lejjebb került. A tengerentúli tőzsdék is nagyot emelkedtek a koronavírussal kapcsolatot pozitív hírek hatására, a Dow 1 100 pontos pluszban is járt.

2020. április 06. 22:04 Megosztás Végül több mint 1600 pontos, 7,7%-os szárnyalással fejezte be a hétfői kereskedést a Dow Jones index, vagyis nem csillapodott a hangulat a nap végére sem. Az S&P-500 7%-kal, a Nasdaq pedig 6,9%-kal került feljebb. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés