Előfizetői tartalom

Share Now és az OMV segíti a járvány ellen küzdő egészségügyi intézményeket

Portfolio
Tíz prémium kategóriás autó felajánlásával segíti a koronavírus okozta nehéz helyzetben lévő egészségügyi intézményeket a budapesti Share Now autómegosztó és az OMV Hungária Kft., valamint az elkövetkezendő napokban további autókat is rendelkezésre bocsátanak a két cég közös akciójában. A kedvezményezettek az autókat a flottából kiemelve, kulccsal kapták meg, a benzinköltséget pedig a Share Now partnere, az OMV vállalta át. Az autókat naponta fertőtlenítik, de továbbra is arra biztatja az ügyfeleit a két vállalat, hogy csak abban az esetben használják a car sharing szolgáltatást, ha otthonukat feltétlenül el kell hagyniuk.
Európa vezető autómegosztója, a Share Now és az OMV Hungária Kft. Budapesten 10 prémium kategóriás autó rendelkezésre bocsátásával támogatja a koronavírus okozta nehéz helyzetben lévő egészségügyi intézményeket. Az két vállalat a mostani felajánlás keretében a SYNLAB labordiagnosztikával foglalkozó intézet munkatársai, valamint a Dél-Pesti Centrumkórház főmunkatársai...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái