Előfizetői tartalom

A Waberer’s vezetői és munkatársai lemondanak fizetésük egy részéről

Portfolio
A Waberer’s a tovább dolgozó vezetők és munkatársak önkéntes felajánlásaiból segélyalapot hozott létre, melyre a nehéz anyagi helyzetbe kerülő munkatársak pályázhatnak. A dolgozók fizetései egy részének felajánlásából csaknem 18 millió forint gyűlt össze, mely összeget az arra rászoruló munkatársak megsegítésére fordítják.

Az európai termelés csökkenése, a gyárleállások jelentős hatással vannak a fuvarpiacra is. A Waberer’s, mint az európai fuvarpiac egyik legnagyobb szereplője, Magyarország kiemelkedő logisztikai vállalata, Európa-szerte nyújt szolgáltatásokat ügyfelei számára. A koronavírus járvány elterjedése azonnal, jelentősen éreztette a hatását cégünknél is. A flotta nagyságát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés