Előfizetői tartalom

15 éve nem voltak ennyire optimisták az alapkezelők a magyar tőzsdén

Portfolio
A koronavírus terjedése és a járvány gazdasági hatásaival kapcsolatos félelmek erősödése után márciusban rég nem látott zuhanás következett a részvénypiacokon. A Portfolio legfrissebb alapkezelői felméréséből kiderül, hogy az általunk megkérdezett profi befektetők többsége a következő 12 hónap folyamán nagyobb emelkedést vár a magyar tőzsdén, az alapkezelői válaszokból képzett 12 hónapos mutató 15 éves új csúcsra emelkedett. Az alapkezelők a 4 hazai blue chip mellett a midcap-ek közül a Graphisoft Park és az ANY Biztonsági Nyomda papírjait kedvelték a leginkább ebben a hónapban.

A felmérésben résztvevő alapkezelők: Allianz Alapkezelő, CIB Alapkezelő, Dialóg, Diófa, Erste Alapkezelő, Equilor Alapkezelő, Generali, Hold Alapkezelő, K&H Alapkezelő, OTP Alapkezelő, Raiffeisen Alapkezelő. A világszerte növekvő koronavírus megbetegedések és a járvány gazdasági hatásaival összefüggő, egyre növekő aggodalmak következtében a tőzsdék rövid idő alatt...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái