Előfizetői tartalom

Egy hónapja home office-ban a fél ország: hogy lehet így motiválni, csapatot építeni?

Portfolio
A koronavírus járvány kirobbanása alapjaiban változtatta meg a mindennapokat. Magyarországon is tömegek dolgoznak jelenleg otthonról, immár negyedik hete. Túl vagyunk tehát az első rázós időszakon, amikor a szülőknek valahogy össze kellett hangolni a napi munkát a gyerekneveléssel, otthoni tanulással. A jelenlegi helyzet pozíciótól függetlenül mindenki számára új, új kihívások elé állítja a munkavállalókat és a munkaadókat is. Tóth Zsuzsannával, a Vodafone HR Vezérigazgató-helyettesével többek között arról beszélgettünk, ebben az igazán feszült helyzetben hogyan lehet távolról hatékonyan irányítani és motiválni a dolgozókat, és milyen programok tudják összekovácsolni a csapatot úgy, hogy az virtuálisan is kivitelezhető legyen.

Fel lehet készülni pár nap alatt egy teljes vállalatot érintő home office-ra? A Vodafone Magyarország munkavállalói számára nem idegen a távoli munkavégzés, évek óta rendszerszintű gyakorlat nálunk a home office, a kollégáknak többségének így volt ideje megszokni és meglátni az előnyeit – persze a mostani helyzet nagyban eltér az eddigiektől. Amennyiben az otthoni munkavégzés...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái