Előfizetői tartalom

A Zoom felemelkedése és bukása

Portfolio
Óriási népszerűségre tett szert a Zoom, amely segít összekapcsolni az ismerősöket, barátokat, kollégákat egy olyan időszakban, amikor a távmunka a normalitás. A felhasználók mellett a befektetők is meglátták a kínálkozó lehetőséget a Zoomban, a cég árfolyama szárnyalt idén, azonban most úgy néz ki, hogy megtorpant a rali azzal összhangban, hogy az elmúlt időszakban több olyan hír is érkezett, hogy a különböző vállalatok és kormányzati szervek megtiltják a Zoom használatát a dolgozóiknak a cég termékének biztonsági és adatvédelmi problémáival szemben felvetett aggályok miatt.

A válság nagy nyertese: a Zoom A tavaly tőzsdére vitt Zoom alapvetően videó alapú kommunikációt lehetővé tevő platformját világszerte vállalatok, oktatási intézmények és magánszemélyek is használják, a kereslet pedig jelentősen megugrott, hiszen a koronavírus miatt kialakult krízishelyzetben a tanulóktól kezdve a munkavállalókon át lényegében az emberek nagy része...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái