Előfizetői tartalom

FGSZ: Az új szerb gázvezetéken van a hangsúly

Portfolio
A Világgazdaság készített interjút Ferencz I. Szabolccsal, az FGSZ vezérigazgatójával, akitől megtudhattuk, hogy jövő októbertől Szerbiából akár 6 milliárd köbméter gáz importjára is képesek leszünk, a román Neptun projekt továbbra sem jut egyről a kettőre, és a koronavírus sem az FGSZ működését sem a hazai gázfogyasztást nem befolyásolja jelentősen.

A Világgazdaság Ferencz I. Szabolccsal, az FGSZ Földgázszállító Zrt. vezérigazgatójával készített interjút, ahol megtudhattuk, hogy jövő októbertől Magyarország képes lesz évi 6 milliárd köbméter gázt fogadni Szerbiából, mely az ország éves fogyasztásának nagyságrendileg a 60 százalékának megfelelő. Ezzel szemben a másik nagyon fontos projekt, a román Neptun mezőn...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés