Előfizetői tartalom

Koronavírus: ezer fős leépítés jöhet a WizzAir-nél

Portfolio
A WizzAir csökkenti a béreket: a Reuters szerint a cég vezérigazgatójának, az igazgatótanácsnak és a menedzsment szenior tagjainak a fizetése 22 százalékkal csökken, a pilóták, a légiutas-kísérők és az irodai alkalmazottak bére átlagosan 14 százalékkal csökken a teljes 2021-es pénzügyi évben. A társaság emellett 1 000 fős leépítést is tervez.

Visszavágja a béreket a WizzAir, a légitársaság vezérigazgatójának, az igazgatótanácsnak és a menedzsment szenior tagjainak a fizetése 22 százalékkal csökken a Reuters beszámolója szerint, a pilóták, a légiutas-kísérők és az irodai alkalmazottak fizetése átlagosan 14 százalékkal csökken a teljes 2021-es pénzügyi évben. A WizzAir 1 000 fős leépítést tervez, ami...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés