Előfizetői tartalom

Élőben mondják meg a profik, mi jöhet most a tőzsdéken a koronavírus-sokk után

Portfolio
Éveken át tartó szélcsend után most őrült viharban kell hajózniuk a befektetőknek a tőzsdéken, több szempontból soha nem látott esés zajlott a részvénypiacokon idén február-márciusban, majd évtizedek óta nem látott felpattanás következett, vagyis sem a longosok, sem a shortosok nem érezhetik magukat biztonságban. Online befektetői klubunkon profi befektetőkkel beszélünk arról, hogy mi várható a tőkepiacokon a következő hónapokban, láttuk-e már a részvénypiacok alját vagy egy bear market rali után folytatódik az esés, és arról is, hogy mely vállalatok lehetnek a válság nyertesei és vesztesei, ezek alapján pedig mibe érdemes most fektetni.

Az online befektetői klub rendezvényünk ingyenes, de regisztrációhoz kötött és az online férőhelyek száma korlátozott. Jelentkezés IDE kattintva. Kontrasztosabb nem is lehetne az, ami az elmúlt hetekben a világ tőzsdéin történt: sok esetben történelmi csúcsukról estek vezető részvények és részvényindexek évtizedek óta, vagy korábban soha nem látott mértékben,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés