Előfizetői tartalom

A Mol és a Richter részvényeinek 10 százalékának hozamával gazdálkodhat a Mathias Corvinus Collegium

Portfolio
Április 9-én nyújtották be azt a törvényjavaslatot, ami jelentősen átalakítja az egyik legnagyobb hazai tehetséggondozó szervezetnek számító Mathias Corvinus Collegium (MCC) finanszírozását. Az új modellben a kollégium a Mol és a Richter-részvények 10 százalékos csomagjának hozamával tudna gazdálkodni. A Portfolio a változásokról és a távlati tervekről kérdezte Szalai Zoltánt, az MCC ügyvezető igazgatóját.

24 éve működik a Mathias Corvinus Collegium, ami Magyarország egyik legnagyobb multidiszciplináris, azaz több szakterületet, tudományágat érintő oktatási intézménye. De mivel foglalkoznak pontosan, és hogy működik a kollégium? A Mathias Corvinus Collegium 1996 óta működik, 10 éves kortól az egyetem végéig foglalkozunk tehetséges fiatalokkal, támogatjuk fejlődésüket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés