Előfizetői tartalom

Koronavírus: hatalmasat esett a Volkswagen eredménye

Portfolio
Közzétette előzetes első negyedéves számait a Volkswagen, a cég visszavonta a 2020-as évre tett előrejelzését a koronavírus járvánnyal kapcsolatos bizonytalanság közepette. Az első negyedéves bevétel 8 százalékkal 55 milliárd euróra csökkenhetett, míg a Volkswagen működési eredménye 81 százalékkal 0,9 milliárd euróra esett vissza.

A Volkswagen csütörtökön közzétette az előzetes első negyedéves számait, a cég az első negyedévben 8 százalékkal alacsonyabb, 55 milliárd eurós bevételt vár a korábbi év azonos időszakával összehasonlítva. A cég visszavonta a 2020-as évre tett előrejelzését a koronavírus járvánnyal kapcsolatos bizonytalanság közepette, a társaság szerint az idei évre tett előrejelzések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés