Előfizetői tartalom

Nem tartja meg közgyűlését a Cyberg

Portfolio
A Cyberg bejelentette, hogy a társaság 2020-as éves rendes közgyűlése nem kerül megtartásra. A kormányrendelet vonatkozó bekezdése értelmében a társaság igazgatótanácsa jogosult dönteni minden olyan kérdésben, mely a közgyűlési meghívóban napirenden szerepel, ideértve többek között a társaság éves beszámolójának elfogadását és az alapszabály módosítását.

A Cyberg igazgatótanácsa csütörtökön tájékoztatást tett közzé a veszélyhelyzet során a személy- és vagyonegyesítő szervezetek működésére vonatkozó eltérő rendelkezésekről szóló kormányrendeletre tekintettel. A kormányrendelet vonatkozó bekezdése értelmében a társaság igazgatótanácsa jogosult dönteni minden olyan kérdésben, mely a közgyűlési meghívóban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés