Előfizetői tartalom

A BIF igazgatótanácsa dönthet a közgyűlés napirendi pontjairól

Portfolio
A BIF pénteki tájékoztatása szerint a vonatkozó kormányrendelet alapján a már összehívott közgyűlés nem tartható meg a részvényesek személyes részvételével, ezért a társaság nem tartja meg a 2020. április 29-ére összehívott éves rendes közgyűlését. A vonatkozó kormányrendelet értelmében a 2020. március 29-én közzétett közgyűlési meghívó napirendjében szereplő valamennyi kérdésben a társaság igazgatótanácsa fog dönteni április 29- én, a korábban közzétett határozati javaslatok szerinti döntések meghozatalával, akár a közzétett határozati javaslatoktól eltérve.

A BIF pénteken tájékoztatást tett közzé, hogy a vonatkozó kormányrendelet szerint a már összehívott közgyűlés nem tartható meg a részvényesek személyes részvételével, ezért a társaság nem tartja meg a 2020. április 29-ére összehívott éves rendes közgyűlését. A vonatkozó kormányrendelet értelmében a 2020. március 29-én közzétett közgyűlési meghívó napirendjében...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái