Előfizetői tartalom

Elmondta a Richter, hogy reagált a koronavírus-válságra

Portfolio
A Richter ma közzétette közleményét a cég a koronavírus-világjárványra (COVID-19) adott válaszaival kapcsolatban. Tekintettel a magyar kormány által megfogalmazott javaslatokra és a bevezetett intézkedésekre, a Richter is intézkedéseket foganatosított munkavállalóinak védelme és a járvány jelentette kockázat csökkentése érdekében.

A Richter szerdán tette közzé közleményét a társaság koronavírus-világjárványra (COVID-19) adott válaszaival kapcsolatban. A társaság vezetése tisztában van a társadalomban elfoglalt felelősségteljes szerepével, ezért kiemelkedően fontosnak tartja, hogy meg tudjon felelni elsődleges feladatának, amely a magas minőségű, megbízható és hatékony terápia folyamatos biztosítása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés