Előfizetői tartalom

Folytatódik a zuhanás a tőzsdéken? Profik mondták el a véleményüket

Portfolio
Múlt hét csütörtökön tartotta meg első online befektetői klubját a Portfolio, ahol több mint 300 néző követhette végig, ahogy profi befektetők megosztják személyes élményeiket arról, hogyan élték meg az elmúlt hónapok tőzsdei turbulenciáit, hogyan pozícionálták magukat az alapkezelők, és milyen tanácsokat adtak a brókercégek a márciusi tőzsdei esés után, és a kérdések kérdésére is válaszoltak a profik, mégpedig arra, hogy láttuk-e már a piac alját a tőzsdéken, vagy érdemes további esésre és újabb mélypontokra felkészülni. Az eseményen Gyurcsik Attila, az Accorde Alapkezelő befektetési igazgatója, Móró Tamás, a Concorde Zrt. stratégája és Pintér András, a Budapest Alapkezelő portfólió menedzsere mondta el véleményét, a rendezvény moderátora Nagy Viktor, a Portfolio vezető elemzője volt.

Az eseményen elhangzott érdekes gondolatok: A megnövekedett volatilitás miatt a rövidtávú befektetőknek, a jelentős piaci esés miatt pedig a hosszú távon befektetőknek is jó lehetőséget kínálnak jelenleg a részvénypiacok. Izgalmas befektetések most a részvények mellett az adott vállalatok kötvényei is, sok esetben magas hozampotenciállal, akár két számjegyű eurós...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés