Előfizetői tartalom

Hosszú utat járt be, hamarosan tőzsdére megy a Gloster

Portfolio
Hosszú utat járt be az informatikai szolgáltatásokat nyújtó Gloster a tőzsdére vezető úton, aktívan használva a Budapesti Értéktőzsde által nyújtott szolgáltatásokat, a vállalat bekerült az inspiráló hazai középvállalatokat bemutató BÉT50 kiadványba, részt vett az ELITE Programban, a BÉT Mentor Programját is elnyerték, most pedig hamarosan bevezetik a vállalat részvényeit a BÉT Xtend piacára. Szekeres Viktorral, a Gloster tulajdonos-vezetőjével, Paulovits Mártonnal, a BÉT akvizíciós igazgatóságának vezetőjével és Jobbágy Dénessel, a Széchenyi Tőkealap-kezelő vezérigazgatójával beszélgettünk, a beszélgetés moderátora Nagy Viktor, a Portfolio vezető elemzője volt.

Tudatos vállalatfejlesztési programnak tekintette a Gloster vezetése a nagyon kicsi kkv-ból külső befektetők számára is érdekes középvállalattá való átalakulást, amit többek között azzal értek el, hogy a tulajdonostól független menedzsmentet hoztak létre, de kialakították a napi működésről szóló szabályrendszert, hatékonyabbá tették a működésüket, mondta el Szekeres...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái