Előfizetői tartalom

Pleximaszk a fodrászokon, 12 fős osztályok az iskolákban Ausztriában, ránk is ez vár?

Fokozatosan hozzák újra működésbe a gazdaságot Ausztriában, egymás után nyithatnak az iskolák, óvodák, éttermek, bárok, fodrászatok, és tarthatnak újra istentiszteleteket a templomokban. Persze csak speciális szabályoknak megfelelve, a fodrászoknak például a szépészeti beavatkozásoknál pleximaszkot kell viselniük, az iskolai osztálytermekben pedig nem lehet 12-nél több diák. Megnéztük, hogyan készülnek a szomszédban az újranyitásra.

Fokozatosan nyitnak Az osztrák kormány folyamatosan dolgozik az újranyitási menetrenden, amit eddig tudunk: Az üzletek Május 2-től nyithatnak ki, függetlenül a méretüktől, ebbe a körbe a szolgáltatószektor is beletartozik, fodrászok, műkörmösök, masszőrök is újra dolgozhatnak. Az iskolákban több ütemben, fokozatosan kezdődik meg május elején az oktatás, a tanulókat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés