Előfizetői tartalom

Élőben mondják meg a profik, mi jöhet most az olajpiacon a negatív árak után

Portfolio
Olyan dolog történt az olaj piacán, amit még évtizedeken át is biztosan emlegetni fogunk: negatív lett a világ egyik legfontosabb nyersanyagának, a kőolajnak az ára. Eddig a befektetők nagy része azt gondolhatta, hogy amennyiben olajba fektet, maximum a befektetett tőkéjét teszi kockára, azonban most kiderült, hogy a negatív olajárak megjelenésével ennél akár még nagyobbat is bukhat. Online befektetői klubunkon olajipari szakértőkkel beszélünk arról, hogy mi várható az olajpiacon a következő hónapokban, láttuk-e már a piac alját vagy hamarosan újra megjelenhetnek a negatív olajárak. Szó lesz arról is, hogy mely vállalatok lehetnek az olajpiaci válság nyertesei és vesztesei, és ezek alapján milyen részvényekbe érdemes most fektetni.

Az online befektetői klub rendezvényünk ingyenes, de regisztrációhoz kötött és az online férőhelyek száma korlátozott. Jelentkezés IDE kattintva. Korábban soha nem látott turbulenciát hozott 2020 az olaj piacán, sokat látott olajpiaci veteránok sem emlékeznek olyan mozgásokra, mint amilyeneket az elmúlt hetekben láthattunk. A történelem során most először az olaj ára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés