Előfizetői tartalom

Koronavírus: A Ryanair addig nem repül, amíg idióta szabályoknak kell megfelelni

Portfolio
Megszólalt a légiközelekes esetében felmerült társasdalmi távolságtartási intézkedésekkel kapcsolatban a Ryanair cégvezére, Michael O’Leary. O’Leary szerint teljesen értelmetlen lenne a középső üléseket üresen hagyni a vírus terjedésének megfékezése miatt hozott intézkedésként, az ír kormánynak pedig azt mondta, hogy vagy kifizetik az intézkedés miatt üresen maradt helyek árát, vagy a Ryanair gépei nem repülnek.

Michael O’Leary, a Ryanair vezérigazgatója arról beszélt, hogy a fapados légitársaság gépei nem fognak úgy repülni, hogy közben a középső üléseket szabadon kell hagyni a cégvezér által „idiótának” nevezett légi társadalmi távolságtartási szabályok miatt. A légitársaság sikere korábban abban rejlett, hogy amennyire csak lehetett megtelítette a gépeit az olcsó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés