Előfizetői tartalom

Olaszországban május közepétől újranyitnák a múzeumokat, a strandok is készülnek

MTI
Az olasz múzeumok és régészeti parkok újranyitása, a strandok és hegyi kirándulóhelyek biztonságossá tétele, a templomok és a temetők újbóli megnyitása, valamint a szájmaszk használatának kötelezővé tétele is szerepel a római kormány májustól tervezett "újraindulási" tervezetében, amelynek újabb részleteit az olasz sajtó közölte szombaton.

A második világháború utáni újjászületéshez hasonlította az új koronavírus-járvány utáni újraindulást Sergio Mattarella államfő az április 25-i nemzeti ünnepen. A náci-fasizmus alóli felszabadulás évfordulóján az államfő szombaton teljesen egyedül és szájmaszkban tette tiszteletét az ismeretlen katona sírjánál, Róma központjában.     A kormány szombatra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés