Előfizetői tartalom

SocGen: 40 dollár lehet az olaj ára év végére

Portfolio
A Societe Generale is kijött az olajelemzésével, melyben 40 dolláros Brent olajárra számít az év végével, mely a pénteki 21,8 dolláros záróárhoz képest 83 százalékos felértékelődési potenciált rejt magában. További jelentős kontangót vetít előre az elemzőház, azonban az árak rendkívüli ingadozása stabilizálódhat 2020 végére.

A SocGen elemzése A Societe Generale is publikálta olajpiaci elemzésést, melyben 3 forgatókönyvet vázol fel a jövőre vonatkozóan. Az elemzőház a Brent egyensúlyi árán és az olajpiac kereslet-kínálati viszonyokain kívül külön vizsgálta a kontangó mértékét, illetve az árak változékonyságának, azaz volatilitásának a nagyságát az egyes esetekben. A kontangó (contango)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés