Előfizetői tartalom

Tovább emelkedhet a Richter, de az OTP-re is érdemes lesz figyelni

Portfolio
Az OTP technikai képe alapján rövid távon lefelé mutat a trend a bankpapír számára, a Richter továbbra is egy fontos szint közelében jár, emellett a Magyar Telekomra is érdemes lesz majd figyelni. A hazai blue chipek grafikonjait megvizsgálva megnéztük, hogy az előttünk álló néhány nap során mire érdemes majd figyelni.

OTP Az OTP a februári csúcsáról lefordulva nagyot esett, az árfolyam ezután márciusban letörte a 2015 óta tartó emelkedő trendvonalat, majd az esés ezt követően is folytatódott. A 2015 elején indult emelkedés kezdetére és az idei februári csúcsra húzott 61,8 százalékos Fibonacci szintről az OTP felpattant. A március végi felpattanás után az OTP újra lefordult, majd azt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés