Előfizetői tartalom

Minden ötödik startupra pozitív hatással van a vírusválság

Portfolio
Startup Krízis kérdőívet készített a Design Terminal (DT). Az anonim kérdőívvel azt mérték fel, hogyan, milyen területeken érinti őket a pandémia okozta krízis, milyen támogatásra van szükségük a startupoknak ezekben az időkben. A végső cél, hogy megtudják, mi kerüljön abba a „túlélő csomagba”, amely segítheti a vállalkozásokat a továbbiakban: a kérdőívre 22 országból 240 válasz érkezett.

A szakemberek rákérdeztek többek közt arra, van-e olyan aspektusa a krízisnek, ami pozitívan érintheti, érintette a startupokat, és arra is, milyen életmentő lépéseket tettek eddig önmaguk megóvása és a közösségek érdekében, valamint arra is, hogyan látják a jövőt. A kitöltések leginkább a Kelet-Közép Európai régióból érkeztek, de akadt válaszoló Olaszországból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés