Előfizetői tartalom

Részvénybe fektetnél? Nézd meg, mit gondol erről 107 profi!

Portfolio
A legvonzóbb befektetési eszköz a részvény, az amerikai és a feltörekvő piaci részvénypiacok teljesíthetnek a következő egy évben a legjobban, a szektorok közül a technológia a legvonzóbb, az egyedi részvények közül pedig többek között az Amazon és a Microsoft a nagy kedvenc, derült ki a Barron’s felméréséből, amiben 107 nagybefektető vett részt. A profi befektetők úgy látják, hogy sok kihívás áll előttünk, a munkanélküliek számának emelkedését, a gazdasági teljesítmény jelentős visszaesését, és az eddig még vakcinával vagy különböző készítményekkel nem kezelhető koronavírus áldozatait említik a felmérésben, ennek ellenére alapvetően optimisták a gazdasági kilábalást és a részvénypiaci kilátásokat illetően.

A Barron’s rendszeresen megkérdezi a nagybefektetőket (big money) arról, hogy hogyan látják a gazdaság és a tőkepiacok jelenlegi helyzetét, és hogyan értékelik a kilátásokat. Most elkészült a legfrissebb poll, amiben 107 nagybefektető vett részt, akik kifejezetten optimisták voltak az amerikai gazdaság és a részvénypiacok kilátásaival kapcsolatban is. A profik idén még...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés