Előfizetői tartalom

30 dolláros olajárral kalkulálnak idénre az oroszok

Portfolio
Alexander Novak, orosz energiaügyi miniszter szerint májustól normalizálódhat az olajpiaci túlkínálat, mivel életbe lépnek az OPEC+ termeléscsökkentő intézkedései, melynek kapcsán Oroszország kitermelése 20 százalékkal csökkenhet. A hatalmas tárolói készletek miatt 30 dolláros olajárral kalkulál Oroszország 2020 átlagában.

Alexandr Novak orosz energiaminiszter nyilatkozott a Reuters-nek az olaj, a gáz és szén helyzetéről Oroszországban. Alexander Novak, orosz energiaügyi miniszter azt közölte, hogy a május elsejétől hatályos OPEC+ termeléskorlátozások hatására elkezdődhet a kereslet és a kínálat egyensúlyának a kialakulása az olajpiacon, azonban rövid távon nyomott szinten maradhatnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés