Előfizetői tartalom

A ruházati boltoknál igazán pusztító a válság

Portfolio
Jelentős költségcsökkentései intézkedésekkel próbálja átvészelni a válságot Nagy-Britannia legnagyobb kiskereskedelmi ruházati lánca, a Next. A társaság ingatlanok eladása mellett, felfüggesztette a részvény visszavásárlási programját, és az osztalékfizetést, valamint költségeket csökkent, miután az értékesítés 41 százalékkal esett vissza az első negyedévben.

A Next legfrissebb beszámolója szerint az értékesítés visszaesése gyorsabb és meredekebb volt, mint amire a március stresszteszt alapján számítottak. A bolti eladások 52 százalékkal esetek vissza az első negyedévben, míg az online értékesítés esetében 32 százalékos volt a visszaesés. Forrás: Next A társaság jelentős lépéseket tett a likviditásának megőrzése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés