Előfizetői tartalom

Az OMV megmondta, mi lesz idén az olajjal

Portfolio
40 dolláros olajárat vár idénre az OMV, és az európai finomítók átlagos kihasználtsága csupán 80 százalék lehet 2020-ban a koronavírus válság miatt. Csökkentek az osztrák olajtársaság eredményei az első negyedévben az összeomló olajárak miatt, azonban a finomítás szegmens jól teljesített volna, amennyiben nem szenvedett volna hatalmas veszteséget a készletátértékeléseken.

Csökkenő eredmények az OMV-től Az OMV egyszeri tételektől és készletátértékelési hatásoktól tisztított működési eredménye 8 százalékkal 699 millió euróra csökkent az idei első negyedévben. Az egyszeri tételektől és készletátértékelési hatásoktól tisztított adózott eredmény 316 millió euró lett, míg az egy részvényre jutó eredmény 0,97 euró. Azonban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés