Előfizetői tartalom

Komoly igazságosztó 48 óra előtt állunk

A vezető amerikai indexekben nagyon erős súllyal reprezentált öt technológiai behemót (Microsoft, Apple, Amazon, Google és Facebook) 48-49 órán belül teszi közzé idei első negyedéves gyorsjelentését. Emellé a FED ma este, az EKB pedig holnap délután tartja kamatdöntő ülését. Ez a híráramlási kombináció még békeidőben is szignifikáns és hetekig tartó indexmozgások kiindulópontja szokott lenni. Az elmúlt hetek sávozása után most vajon most merre mozdul meg az intézményi pénz? Ez április végének a nagy kérdése.

A koronavírus világjárvány brutális gazdasági leépítő hatásainak, illetve az erre legfőképpen a FED által adott egészen extrém monetáris lazítás következményeként őrült éve van eddig a részvénypiacoknak. Az év eleje úgy indult, hogy a technológiai szektor részvényeinek vezetésével a csillagos égbe emelkednek a részvényindexek és kialakulhat egy régen nem látott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés