Előfizetői tartalom

Mi lesz az olaj árával? Profik mondták el a véleményüket

Portfolio
Múlt hét pénteken tartotta meg olajpiaci online befektetői klubját a Portfolio, ahol közel 200 néző követhette végig, ahogy profi elemzők megosztják személyes élményeiket arról, hogyan élték meg az elmúlt hónapok olajpiaci turbulenciáit. Többek között választ kaphattunk arra, hogy mikorra lábalhat ki az olajpiac a koronavírus okozta sokkból, várhatóak-e még negatív árak, érdemes-e már olajba fektetni és hogyan, illetve mennyit ér a Mol. Az eseményen Pletser Tamás, az Erste olaj- és gázipari szakértője, Török Lajos, az Equilor vezető elemzője és Vágó Attila, a Concorde vezető elemzője mondta el véleményét, a rendezvény moderátora Bosnyák Zsolt, a Portfolio elemzője volt.

Az eseményen elhangzott érdekes gondolatok: Másfél-két éven belül várhatóan visszaállhat a világ válság előtti 100 millió hordó/napos olajkereslete, persze a vakcina megjelenési dátumától és a vírusra adott politikai válaszoktól még sok minden függ. Az északi-tengeri Brent ára nem fog várhatóan negatívba csúszni, egyrészt mivel tengeri típusú olajról van szó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés