Előfizetői tartalom

Fontos megállapodást kötött a Richter: koronavírus elleni oltóanyag bérgyártásáról

Portfolio
A Richter és a Helm AG közös tulajdonú vállalata bejelentette, hogy megállapodást kötött az Egyesült Államokban bejegyzett Inovioval fennálló gyártási partnerkapcsolat kiterjesztése céljából. A megállapodás tárgya az Inovio fejlesztés alatt álló Covid-19 elleni DNS-alapú oltóanyagának nagy volumenű bérgyártására vonatkozik.

A Richter és a Helm AG közös tulajdonú vállalata, amely mikrobiális biotechnológiai bérfejlesztést és gyártást végez, ma bejelentette, hogy megállapodást kötött az Egyesült Államokban bejegyzett Inovioval fennálló gyártási partnerkapcsolat kiterjesztése céljából. A megállapodás tárgya az Inovio fejlesztés alatt álló Covid-19 elleni DNS-alapú oltóanyagának nagy volumenű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés