Előfizetői tartalom

Hernádi Zsolt: ez nem energiaválság, ez világválság

Portfolio
Ma tartotta meg közgyűlését a Mol, és ezt követően Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója és Ratatics Péter, a a Mol Magyarország ügyvezető igazgatója online sajtótájékoztatót tartott. Szó esett a 2019-es évről, majd a koronavírusról, hogy ez milyen módon érinti a Mol működését, elárulta Hernádi a Mol válságkezelésének négy alappillérét, illetve megtudhattuk, hogy a Mol munkavállalóinak 40 százaléka már részmunkaidőben dolgozik, és még sok egyéb érdekességet.

2020. április 30. 15:11 Megosztás Kérdések-válaszok Egy kérdés merült fel annak kapcsán, hogy a Mol tervez-e kötvényt kibocsátani. Likviditás szempontjából erre nincs szüksége a Molnak Hernádi szerint, azonban amennyiben kedvező piaci körülmények...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés