Előfizetői tartalom

1 060 forint osztalékot fizet a Graphisoft Park

Portfolio
A Graphisoft Park közzétette közgyűlési határozatait, amiből többek között kiderült, hogy a cég az ,,A” sorozatú törzsrészvények után részvényenként 1 060 forint osztalékot fizet. A társaság az osztalékfizetésről 2020. május 8-ig jelenteti meg részletes közleményét. Az osztalék kifizetés tervezett napja: 2020. június 8.

A Graphisoft Park korábban arról tájékoztatott, hogy a vonatkozó kormányrendelet megtiltotta a koronavírus járvány ideje alatt a nyilvánosan működő részvénytársaságok közgyűléseinek megtartását, helyette a társaság igazgatótanácsa jogosult dönteni a közgyűlés elé terjesztett határozati javaslatokban, amely döntésekkel szemben a részvényesek utólag élhetnek jogorvoslattal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés