Előfizetői tartalom

WHO: nem lesz koronavírus vakcina 2021 végéig

Portfolio
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) Globális Járványriasztási és Válaszadási Hálózatának (GOARN) elnöke szerint a koronavírus elleni vakcina nem készül el a következő év végéig. Dale Fisher emellett kicsit korainak nevezte Donald Trump hétvégi nyilatkozatát, amelyben az amerikai elnök arról beszélt, hogy bízik benne, hogy a koronavírus elleni vakcina 2020 végére kifejlesztésre kerülhet.

A koronavírus elleni vakcina nem készül el a következő év végéig az Egészségügyi Világszervezet (WHO) Globális Járványriasztási és Válaszadási Hálózatának (GOARN) elnöke szerint. Dale Fisher szerint ez az ütemterv ’’nagyon ésszerű’’ elvárás lenne,  mivel bármely vakcina esetében el kell végezni a fázis II és fázis III vizsgálatokat annak biztonságosságának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés