Előfizetői tartalom

Egészségbiztosítási könnyítésekkel száll be az NN a koronavírus elleni küzdelembe

Portfolio
Egyedülálló és a koronavírussal kezelt betegek számára komoly segítséget jelentő módosítást jelentett be az NN Biztosító: a piacon bevett 90-180 nap helyett már 14 nap után folyósítja kórházi napi térítéseit egyes termékeinél. A kockázatkizárási idő jelentős lerövidítése mellett a biztosító továbbra is a szerződésben szereplő összeg kétszeresét téríti az intenzív osztályon történő kezelés idejére, ami szintén fontos támogatás lehet az érintettek számára.

Jóllehet egyes emberekből alig vált ki érdemi tüneteket a SARS-CoV-2 koronavírus, amikor az általa okozott COVID-19 betegség kórházi kezelést tesz szükségessé, az többnyire súlyos vagy kritikus állapotot idéz elő. A betegség terjedése miatt sok beteg szorul tartós kórházi kezelésre, akár gépi lélegeztetésre, intenzív kórházi ellátásra, ezért úgy döntöttünk, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés