Előfizetői tartalom

Koronavírus: Nagyon csúnya világra készül a BMW

Portfolio
Ötödével csökkent a BMW Csoport autóértékesítése az év első három hónapjában, de ez egyelőre nem nagyon látszott meg a vállalat bevételén és eredményén (itt egy tavalyi extra hatás is szerepet játszott), az év egésze viszont szinte minden szempontból a visszaesésről fog szólni, főleg az év első fele lehet nagyon gyenge. A konszern fókuszában a likviditás megőrzése áll, az már most látszik, hogy K+F-en, a jövő technológiáinak fejlesztésén nem, a beruházásokon viszont spórol a cég.

Helyzetértékelés A BMW Csoport felkészült arra, hogy gyorsan és rugalmasan reagáljon a piaci változásokra a koronavírus-járvány alatt, potenciális forgatókönyveket beazonosítva, ez a megközelítés azért fontos, mert a BMW arra számít, hogy a járvány még jó ideig korlátozni fogja az egész autóipar működését – ezzel a mondattal kezdődik a BMW első negyedéves gyorsjelentése....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés