Előfizetői tartalom

Nagyon fáj a Disney-nek a koronavírus-járvány

Portfolio
Közzétette legfrissebb számait a Disney, a cég bevétele nőtt, míg az eredmény nagyot esett a koronavírus-járvány közepette, a társaság becslése szerint a koronavírus-járvány hatásai a negyedévben 1,4 milliárd dollárral vethette vissza a cég adózás előtti eredményét. A Disney arra számít, hogy a következő negyedév vesztesége még nagyobb lehet majd.

Kedden tette közzé legfrissebb számait a Disney, a cég bevétele a március 28-ával záruló negyedévben 21 százalékkal 18 milliárd dollárra nőtt, míg az elemzők 17,8 milliárd dollárt vártak. A cég egy részvényre eső, tisztított eredménye 63 százalékkal 60 centre csökkent a korábbi év azonos időszakához képest, míg a Reuters elemzői konszenzusa 89 centet várt. Bár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés