Előfizetői tartalom

Equilor: Az erős tőkepiac elengedhetetlen a gazdaság újraindításához

Portfolio
A lakosság megtakarítási hajlandóságának, a befektetési portfoliók szerkezetének változására, valamint a rugalmas és innovatív vállalatok megerősödésére számít az idén 30 éves Equilor Befektetési Zrt. A befektetési szolgáltató értékelése szerint a koronavírus-járvány hatására világszerte megjelenhet a recesszió, de az erős tőkepiaccal rendelkező országok egyszerűbben és gyorsabban fognak hozzáférni a gazdaság újraindításához szükséges forrásokhoz.

Az Equilor Befektetési Zrt. a legrégebbi független magyar befektetési szolgáltatóként a Budapesti Értéktőzsde újraalapítása előtt, éppen 30 évvel ezelőtt, 1990. május 7-én kezdte meg működését Rotter és Társai Rt. néven. 1991-től Confides néven működött, 1995-től pedig mai nevét viseli. Az Equilor részt vett a Budapesti Értéktőzsde újraalapításában, története...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés