Portfolio signature

Alábbhagyott az OTP lendülete, de a Richter felpattant

Portfolio
Az OTP korábbi felpattanása után a héten lefelé csorgott az árfolyam, a Richter azonban a pénteki gyorsjelentése után felpattant, míg a jövő héten a Magyar Telekomra is érdemes lesz figyelni, miután a négy blue chip közül utolsóként a telekomcég teszi majd közzé legfrissebb számait. A hazai blue chipek technikai képe alapján a folytatás is izgalmasnak ígérkezik, megnéztük, hogy mire érdemes majd figyelni az előttünk álló néhány nap folyamán.

OTP

A rövid távú, csökkenő trendvonalat áttörve nagyot emelkedett április utolsó hetében az OTP, azonban a lendület kifulladt az idei február-áprilisi zuhanásra húzott 23,6 százalékos Fibonacci szint közelében. Ezután lefelé csorgott az árfolyam.

Lefelé, a következő támaszt az egyelőre távolinak tűnő, áprilisi lokális mélypont jelentheti, 7 865 forintnál. A jelenlegi szintekről felfelé mozdulva el, a következő megállót a 23,6 százalékos Fibonacci szint jelenti 9 770 forint közelében, majd azt áttörve a március végi lokális csúcsot vehetné célba az árfolyam.

Mol

A Mol árfolyama április óta az 1900 és 2100 forintos sávban mozog, azonban az utóbbi pár napban már a 2000 forintos szint is újra támasszá vált. Amennyiben sikeresen törne ki 2100 fölé az árfolyam, akkor célba vehetné a március 9-i rés betöltését.

Erre érdemes figyelni a blue chipek grafikonjainál a jövő héten

  • Fontos szintek közelébe emelkedhet a Richter
  • Egyelőre úgy tűnik, hogy alábbhagyott az OTP lendülete
  • Azonban a Magyar Telekomra is érdemes lesz majd figyelni.

Kedves Olvasónk!

Május 11-től a Portfolio signature cikkei – fontos, egyedi elemzések – csak egyedi hozzáféréssel olvashatók. A Signature tartalmakhoz való hozzáférés díja havi előfizetéssel 3490 forint, augusztus 11-ig 50%-os kedvezménnyel 1745 forint. Az éves előfizetés díja 34900 forint, a fizetés egyszerűen, online tranzakcióval működik.

Signature előfizetés

Általános Szerződési Feltételek   |   Gyakran felmerülő kérdések