Előfizetői tartalom

Sikeres volt a Gloster zártkörű részvénykibocsátása: 1,1 millárd forint friss tőkét vontak be

Portfolio
Sikerrel zárult a Gloster zártkörű részvénykibocsátása április végén, 1,1 milliárd forint friss tőkét vontak be. Az informatikai vállalat részvényeivel májusban indulhat a kereskedés a BÉT XTend piacán. A cég bő egy évvel ezelőtt kezdte meg a felkészülést a tőzsdei bevezetésre, melynek keretében részt vettek a Budapesti Értéktőzsde által szervezett ELITE programban is. A Portfolio a bevezetés friss tapasztalatairól, a felvásárlásokról és a növekedéshez kapcsolódó szervezeti fejlesztésekről és jövőbeli tervekről kérdezte Szekeres Viktort, a Gloster Nyrt. igazgatóságának elnökét és Kiss Tibor cégvezetőt, operatív igazgatót.

Április végén zajlott a Gloster zártkörű jegyzési időszaka, ami abból a szempontból különleges, hogy Magyarországon még nem fordult elő olyan, hogy a teljes előkészítés és a teljes jegyzés is online történjen. Milyen előkészítést igényelt ez a folyamat, és mik a tapasztalatok? Szekeres Viktor: Április 30-án zárult a Gloster zártkörű tőkeemelése, a meghirdetett...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái