Előfizetői tartalom

Koronavírus: visszaeső roaming mellett megugró adatfelhasználásról számolt be a Vodafone

Portfolio
A Vodafone kedden tette közzé legfrissebb számait, a bevétel és a tisztított EBITDA is nőtt a 2020-as pénzügyi évben, bár a koronavírus-járvány miatt a nemzetközi utazások csökkenése negatívan hatott a cég roaming bevételeire, azonban az adatfelhasználás növekedni tudott. A cég az eredménye után 9 eurocentes osztalékot fizet részvényenként.

Közzétette legfrissebb számait a Vodafone, a cég csoportszintű, szolgáltatásból származó bevétele a 2020-as pénzügyi évben 0,8 százalékkal 37,87 milliárd euróra emelkedett, a tisztított EBITDA 2,6 százalékkal 14,88 milliárd euróra nőtt, ami megfelelt a várakozásoknak. A koronavírus-járvány a cég piacaira gyakorolt hatása bár bizonytalan, azonban ez a Vodafone szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés