Előfizetői tartalom

Nagyon fáj a koronavírus a Thyssenkruppnak

Portfolio
Közzétette legfrissebb számait a Thyssenkrupp, a cég csökkenő eladásai mellett az adózás utáni veszteség több mint ötszörösére nőtt a második negyedévben. A társaságnak nagyon fáj a koronavírus-járvány, és a cég arra számít, hogy a működési veszteség a harmadik negyedévben akár az egymilliárd eurót is elérheti. Az árfolyam hatalmasat zuhant ma délelőtt.

A Thyssenkrupp közzétette legfrissebb számait, a cég második negyedéves bevétele 5 százalékkal 10,1 milliárd euróra csökkent, míg a csoportszintű megrendelésállomány 8 százalékkal csökkent a második negyedévben. Az adózás utáni veszteség több mint ötszörösére, 948 millió euróra nőtt a második negyedévben, miután a koronavírus-járvány a társaság minden üzletágát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés