Előfizetői tartalom

Lerázta magáról a rossz híreket Amerika, közel 400 pontot emelkedett a Dow

Portfolio
Folytatódik ma a napok óta tartó esés a tőzsdéken, a hangulatra rányomta a bélyegét, hogy a Fed elnöke tegnap arról beszélt, hogy a második világháború óta minden recessziónál sokkal rosszabb az, amit a koronavírus okozott és nem lesz belőle gyors feltámadás. Az európai tőzsdék is nagyot estek, a DAX több mint 3 százalékos mínuszban is járt, a magyar tőzsde az európai börzékhez képest mérsékeltebb 1,1 százalékos eséssel zárt. A tengerentúli tőzsdék eséssel vágtak neki a napnak, majd az amerikai börzék a korábbi esést ledolgozva a nap végére pluszban zártak.

2020. május 14. 22:07 Megosztás Közel 400 pontos pluszban zárt a Dow Nagyot hajrázott a zárás vége felé a Dow Jones, a pénzügyi papírok erősödésének köszönhetően az index végül 377 pontos pluszban zárt, ami 1,6%-os erősödésnek felel meg....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés