Előfizetői tartalom

10 tényező, amin áll vagy bukik a home office

Portfolio
A cégnek többségének épphogy sikerült átállnia a távmunka-működésre, de nem dőlhettek hátra kényelmesen, máris újabb kihívások bukkantak fel. A munkatársak kedélyállapota hullámzó, szivárog a teljesítmény és a vezetőség is aggódik az egyre fenyegetőbb külső és belső bizonytalanság miatt. Ezeken mind lehet segíteni, ugyanakkor fontos azt is leszögezni, hogy a digitális transzformáció és a gyors, rugalmas alkalmazkodás képességének fejlesztése akkor is szükséges, ha elsődlegesen nem a tömeges távmunkára kényszerített állapotot szeretné egy vállalat átvészelni, hanem általában próbál megfelelni a digitális környezet támasztotta elvárásoknak. Ez a két történet valójában ugyanaz, a mostani helyzet valójában az egyébként is zajló trendeket hozta elő töményebb formában, hirtelen.  A ShiwaForce tapasztalatai szerint 10 tényezőn áll vagy bukik a távoli működés hosszú távú sikeres működtetése.

Financial and Corporate IT: Koronavírus a nagyvállalati IT-piacon Hogyan érinti a nagyvállalati IT-piacot a koronavírus? Mit lépnek a legnagyobb szereplők? Mire számíthatunk a területen? A szektor meghatározó csúcsvezetői beszélnek majd erről május 20-ai online konferenciánkon. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái