Előfizetői tartalom

Eladta Appeninn-részvényeinek nagy részét a BDPST

Portfolio
Az Appeninn pénteken jelentette be, hogy BDPST Ingatlanforgalmazó és Beruházó Zrt. 11,36 millió darab Appeninn részvényt értékesített az Avellino Holding Zrt. részére, továbbá 375 668 darab Appeninn részvényt értékesítettek az OTP Quality Nyíltvégű Részvény Alap részére, továbbá 98 046 darab, Appeninn részvényt adtak el az OTP Zártkörű Intézményi Részvény Alap részére.

Az Appeninn április végén jelentette be, hogy a BDPST Ingatlanforgalmazó és Beruházó Zrt. arról tájékoztatta a társaságot, hogy az Appeninnben fennálló 13 879 524 darab, 100 forint névértékű, 29,3 százalék szavazati jogot megtestesítő részvényeit értékesíteni kívánja, melynek érdekében megkezdte a potenciális vevők megkeresését. Az Appeninn pénteken arról tájékoztatott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés