Előfizetői tartalom

Lefordult a Magyar Telekom, fontos szintek közelében jár a Richter

Portfolio
A héten a korábbi oldalazás után az OTP lefelé vette az irányt, a Magyar Telekom a hét második felében lefordult, míg a Richter fontos szintek közelében jár. A hazai blue chipek technikai képe alapján a folytatás ezúttal is mozgalmasnak ígérkezik majd, megnéztük, hogy mire érdemes figyelni az előttünk álló néhány nap során.

OTP

A rövid távú, csökkenő trendvonalat áttörve nagyot emelkedett április utolsó hetében az OTP, azonban a lendület kifulladt az idei február-áprilisi zuhanásra húzott 23,6 százalékos Fibonacci szint közelében. Ezután oldalazás, majd esés következett.

Amennyiben a lejtmenet folytatódik, az OTP számára a következő támaszt az egyelőre távolinak tűnő, áprilisi lokális mélypont jelentheti, 7 865 forintnál. A jelenlegi szintekről felfelé mozdulva el, a következő megállót a 23,6 százalékos Fibonacci szint jelenti 9 770 forint közelében, míg efelett az árfolyam a március végi lokális csúcsot vehetné majd célba.

Mol

A Mol árfolyama április óta az 1900 és 2100 forintos sávban mozog, az árfolyam a hetet a 2 000 forintos szint alatt fejezte be. A jelenlegi szintekről lefelé mozdulva el, az 1950 forintos szint alatt az elmúlt hetek sávjának alját vehetné célba az árfolyam a későbbiekben. Felfelé, a 2100 forintos ellenállást áttörve nyílhatna meg a további emelkedés lehetősége a Mol előtt.

Erről lesz még szó a cikkben:

  • Kulcsszintek közelében jár a Richter
  • A hét végén lefordult a Magyar Telekom, meddig eshet az árfolyam?

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái