Előfizetői tartalom

A Jefferies véleményt mondott a Richterről

Portfolio
A Richtert követő Jefferies legfrissebb elemzésében arról ír, hogy a cég stratégiai és gazdasági szempontból is jó helyzetben van. A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos lezárások miatt úgy tűnt, hogy lassult a Vraylarnál látható növekedés, amit ideiglenes hatásnak tekintettek az elemzők. A Richter által korábban megkötött relugolix tranzakció után a Jefferies 2031-re vonatkozó becslése 100 millió eurós peak salest vetített előre. Az elemzőház megerősítette a Richterre vonatkozó 8 000 forintos célárát, az ajánlás továbbra is vétel.

A Richtert követő Jefferies friss elemzéssel jelentkezett a társaságról, amelyben kiemelik, hogy a legfrissebb adatok azt sugallták, hogy a koronavírussal összefüggő lezárások közepette a Vraylar receptfelírások növekedése stagnált. Az elemzők arra számítanak, hogy az Egyesült Államokbeli lezárások enyhítésével a növekedés folytatódhat. A cég alaptevékenységével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés